ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουν ενσωματωθεί από το www.andromeda-earrings.com εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παράδοση εμπορευμάτων εντός Ελλάδος.

Αντικαταβολή : 3.00e

 

 


 

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PAYPAL

 

Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εφόσον έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro ή American Express. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται στο  andromeda-earrings.com . Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

      


 

 

PAYPAL:

Επιλέγοντας το PayPal, μεταφέρεστε  στην γνωστότερη και με παγκόσμια εμβέλεια υπηρεσία πληρωμών όπου και χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστήματα στην αγορά για να διασφαλίζει τα στοιχεία της κάρτας σας και να αποτρέπει τις απάτες. Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal, τα οικονομικά σας στοιχεία δεν μεταβιβάζονται ποτέ στον πωλητή.Μετά την πληρωμή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email με τον κωδικό συναλλαγής για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η συναλλαγή στο [email protected].