ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουν ενσωματωθεί από το www.andromeda-earrings.com εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.


Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο ANDROMEDA EARRINGS στον παρακάτω λογαριασμό. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@andromeda-earrings.com , όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας όπως και ο κωδικός της παραγγελίας ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα μετά από κάθε επιτυχή παραγγελία, μέσω e-mail.

Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν το ANDROMEDA EARRINGS κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά χρημάτων από κάποια άλλη τράπεζα πέραν της συνεργαζόμενης με το ANDROMEDA EARRINGS, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται τα διατραπεζικά έξοδα.

 

Δικαιούχος: ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΙΒΑΝ: GR7201720890005089095701875

Αντικαταβολή : 2.50e

H εξόφληση  πραγματοποιείται κατά την  παραλαβή της  παραγγελίας στον χώρο σας.

 


 

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / PAYPAL

 

Σας συνιστούμε ως πρώτη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εφόσον έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, Maestro ή American Express. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται στο  andromeda-earrings.com . Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

      


 

 

PAYPAL:

Επιλέγοντας το PayPal, μεταφέρεστε  στην γνωστότερη και με παγκόσμια εμβέλεια υπηρεσία πληρωμών όπου και χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστήματα στην αγορά για να διασφαλίζει τα στοιχεία της κάρτας σας και να αποτρέπει τις απάτες. Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal, τα οικονομικά σας στοιχεία δεν μεταβιβάζονται ποτέ στον πωλητή.Μετά την πληρωμή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email με τον κωδικό συναλλαγής για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η συναλλαγή στο info@andromeda-earrings.com.