Για να διαρκούν τα κοσμήματά σας σε βάθος χρόνου και να διατηρηθεί η όμορφη εμφάνισή τους:

Αντιμετωπίστε με προσοχή τα κοσμήματα σας, να τα καθαρίζετε τακτικά με ένα στεγνό πανάκι και να τα αποθηκεύετε πάντα στο προστατευτικό κουτί τους.

Μην φοράτε τα κοσμήματά σας κατά τη διάρκεια μπάνιου, ύπνου ή κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σας συνιστούμε να φορέσετε τα κοσμήματα σας μόλις ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας ώστε να αποφύγετε την επαφή τους με παράγοντες όπως: άρωμα, κρέμες, λακ ή λοσιόν.

Μην εκθέτετε τα κοσμήματά σας στο νερό ή την υγρασία. Αποφεύγετε την αποθήκευσή τους στον χώρο του μπάνιου και την επαφή με ουσίες όπως: θείο, χλώριο, αλάτι και το όξινο ph του δέρματος.

Mην εκθέτετε τα κοσμήματά σας σε χημικά καθαριστικά, αφού μπορούν να αλλοιώσουν ή και να αλλάξουν το χρώμα τους.

Προτιμήστε αεροστεγείς συσκευασίες για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας ώστε να τα προστατεύσετε από την υγρασία και τον αέρα. Τα κοσμήματα θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από το ηλιακό φως και τη θερμότητα, σε ένα προστατευτικό κουτί.

Ορισμένα υλικά όπως ο ορείχαλκος (faux) χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και συνεχούς καθαρισμού μετά από κάθε χρήση. Υπάρχει πιθανότητα το συγκεκριμένο υλικό να οξειδωθεί όταν έρθει σε επαφή με νερό, ιδρώτα, άρωμα ή λοσιόν και να χάσει τη λάμψη του. Επίσης το pH του δέρματος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, πράγμα που καθιστά τον ορείχαλκο ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ορισμένα δέρματα με αποτέλεσμα να επιταχύνει τον χρόνο οξείδωσης του.  Η χρήση αντισηπτικών δεν ενδείκνυται όσο φοράτε κοσμήματα διότι αλλοιώνεται το χρώμα τους. Για να αποφεύγετε τέτοιες οξειδώσεις προτείνουμε την αγορά ανοξείδωτων κοσμημάτων που είναι ανθεκτικά στα προαναφερόμενα.

Παρατήρηση: Παρακαλούμε ελέγξτε το υλικό πριν αγοράσετε το εκάστοτε κόσμημα ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί αλλεργίες στο δέρμα σας ή αλλοιώσεις. Το AMDROMEDA EARRINGS  δεν καλύπτει εγγύηση σε περίπτωση οξείδωσης του εκάστοτε κοσμήματος.